Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Hukuman Mencuri di Iran


Assalamualaikum & selamat malam geng blogger :)


Post kali ini pula aku nak bawakan pada korang beberapa siri gambar yang menunjukkan hukuman pada anak kecil yang mencuri di sebuah pasar di Iran.

Oh ya 2 hari lepas, perkara yang sama juga terjadi di sebuah pasar di Indonesia [Tomang Tol], tapi anak kecil tersebut tak lah dihukum sampai begini tapi dia dibebaskan oleh pihak polis atas dasar kasihan, malah diberikan lagi Rp 50 000 (RM 17) disebabkan anak itu mengatakan ibunya di Rumah Sakit...ish3....kecil-kecil dah pandai menipu....


["I'm ready"]

lup..dup...lup...lup....[heart beating sound]

[Oh no!!]

[ouchhh!]

[prakk..]





Uhh....apa pendapat korang ?


posted by,

x'emriust


3 Responses so far.

  1. gila bai..
    x baligh lg k0t bdak tuh...

  2. HALIM says:

    xleh bagi can ke kat budak tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!