Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

From Oldschool Bus to Superbus


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)

Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.



Dubai memang antara negara Islam terkaya yang merupakan antara negara yang paling banyak membuat benda yang pelik-pelik lah.....Salah satunya termasuklah superbus. Superbus merupakan salah satu dari kenderaan yang cuba diperkenalkan untuk mengangkut terutama para VVIP [sudah semestinya] untuk keliling taman [bandar Dubai]..huhu...Ingin tahu cam mana rupa superbus tu? Jom kita skodeng....


Sebelum itu, kalau kome nak tau....


ni lah bus zaman tok nenek kita naik dulu...



dah macam rangka kapal selam




Supertaxi bus


mungkin sebab 3 seat kot tu yang panggil bus..ye tak?


banyaknye pintu kome..!! Kaye kilang yang buat pintu kereta..ekeke


interior view




video


video



+ Info asal : superbusproject



Celoteh emry : Apsal emry tak nampak macam bus pun? tapi diorang panggil bus...What the fish....!!!

LIKE?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!