Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Sembang si kembar kecil dan dewasa


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)

Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.




Kome apa kabar arini? Huhu sorry lambat skek update kali ni sebab emry bizi exam memanjang..nek gilo den asyik exam sesaje..huhu. Kepada kome yang dah start exam final selamat ber'exam; emry ucapkan..jawab elok2 ye! Dalam kome sibuk study memanjang tu jom sekali sekala layan video bawah ni....kome pernah tengok tak? Video tersebut adalah tentang dua orang bayi kembar yang telah berjaya 'ditangkap' oleh kamera disebabkan percakapan mereka yang aneh......



video
ce kome dengar..nah mende yang disembang tu





Inilah deme berdua yang dalam video tadi...comel kan?


Sebenarnya ada lagi satu video macam ni yang telah berjaya dialih bahasa oleh pihak yang bertanggungjawab tapi sayangnya dah diklaim oleh pihak yang tak bertanggungjawab....tak dapat nak share dengan kome sebab dialog dalam video tu agak lucu lah.....





Tapi takpe emry gantikan dengan video di bawah ni...okey? Agak menarik jugaklah sebab percakapan baby besar ni tetap tak dapat emry pahami..kih3


video



Celoteh emry : Kalau kome nak tau lepas 'budak' berdua tu berlakon sebagai kanak-kanak riang, boleh pulak deme terkincit dalam diapers tu....Eeeuuwww


LIKE?




One Response so far.

  1. ala comelnye kembar2 tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!