Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

~ Yuk Imbas Kenangan Waktu Kecil~



Bila terliat foto-foto di bawah ini mengingatkan aku pada zaman kecil2 aku..apa tidaknya lebih dari setengah daripadanya merupakan kegemaran aku. Bagaimana pula anda??? Jom kita lihat adakah korg ingat lagi tak pada benda2 ni pada zaman kita kecil dahulu.


congkak


ultraman (sesape yg x knal better p Hospital Bahagia sbb org di sana pun rmai yg knal)



Transformer


err ni ape ek??



Tora datang lagi......beli sbab nak mainan je


Sugus

I'm popeye the sailorman put...putt...(bukan sailormoon)


ni baru betul sailormooon....hehehe x sangka dulu aku layan gak kartun nih


senapang gajah..err bukan...senapang peluru melekat kt dinding



pencil case


ninja turtle bukan ninja warrior tau tu japan TV show!!


gasing zaman dulu ke zaman sekarang?? mane satu betul ek???


Ni lupa lah name die..tapi aku minat main mase kecik2 dulu


basikal mainan yang canggih


Power Rangers 1st edition



"Thundercat" cartoon


Bubble gum yang famous suatu ketika dahulu


ni para-para sakura a.k.a perempuan pasti pernah main kan??


game boy zaman dulu..nak beli dulu pun siap pinjam duit mak sekarang...campak merata jek


DORAEMON.....siap muzium kt bilik umah aku


satu card game lg missing..pe die cube teka???


bundle of cards


"toy soldiers"

zaman dulu Buncho mahal....

mainan ni paling murah aku rase..setiap "remaja"(i mean sebaya aku mase umur 5 tahun dulu) mampu miliki...hehehhe



Pasti bila teringat zaman kecil kita..rasa macam nak kembali semula ke alam tu kan...cuba la cari semua di atas tuh..mustahil kot dapat kumpul lengkap...




Posted by :

x'emriust, 17/07/09










2 Responses so far.

  1. imanshah says:

    Masa kecik2 saya main congkak buat sendiri..kami gali lubang pastu main ngan biji getah..habis kotor kuku..erm, mana ada duit nak beli congkak kayu..tapi seronok tau..merayap masuk hutan, p lastik burung

  2. x'emriust says:

    hehehehe x merasa pun sume tuh...tp bab men tanah tu mmg kegiatan sy huahua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!