Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

<< Panorama - Hari Raya di Jakarta >>


Salam all dan selamat hari raya aidilfitri. Moga sihat-sihat selalu.

Hari ini terdetik di hati untuk mengemas kini blog yang dah bersawang ni. Terdetik di hati nak update setelah saya menemukan satu rakaman video yang menceritakan tentang kehidupan pelajar Malaysia di Indonesia. Kalau dilihat tayangan video ini di rancangan Panorama TV1, seakan-akan seperti di hari raya sebenar...hehe padahal tidak....(sebab mostly dalam video tu dah balik sebelum raya...hehe)

Mari kita tonton rakaman Panorama ini..


video



Agak salute di situ pada 'mastermind' yang telah plan dengan rapi sehingga berjaya menembus siaran Panorama TV1....(bak kata orang, macam PLAN peguam bergelar Datuk tu) hehehe..[no offense]..apa pun tahniah kerana berjaya masuk TV setelah sekian lama kita semua tak masuk TV ye....sebelum ini pun cakap nak masuk salam perantauan tak masuk-masuk juga....kui3..lepas ini kena up lagi dengan masuk Majalah 3 pula....(baru class sikit dek). Tapi jangan pilih muka-muka tu saja ya nanti kantoi penonton tau hangpa pilih kroni hangpa saja (hahaha macam satu parti politik tu)......upss....hehe....

Sebelum mengakhiri post ini, saya ingin ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin



posted by,

x'emriust



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!