Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Buffered & Metered Earning


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)


Hari ini emry taknak bercoloteh panjang, emry nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada para pengunjung Blogberry Emry yang telah sudi berkunjung dan memberi komen pada entri-emtri yang emry post sepanjang bulan Mac ini. Semoga korang semua akan setia melawat Blogberry Emry kerana ada banyak lagi info dan humor yang akan emry post pada hari-hari ke depan. Ini buktinya betapa meningkatnya pengunjung blog emry =) Kepada yang telah sudi meng'klik' iklan Nuffnang, terima kasih daun keladi kalau sudi klik lagi =D

iklan penaja cuba jenguk kejap je...



syukur walaupun masih belum mencapai RM 1 buat iklan lain =)

Korang pernah bukak blog Cik Epal? Haaa...dia lah

Serius emry teringin nak berjaya macam blog Cik Epal yang mana earning untuk bulan lepas dia dapat RM 2404.04....Waterpark!! [kata-kata dari Cik Epal]. Cik Epal memang gojes!! ...share-sharelah emry tips skek wahai Cik Epal..hu3...



terbaeekkk lah!

Ok sekarang bandingkan earning punya emry pula...hua9 jauh sesangat beza!



Celoteh emry : Korang dah tengok Cafe Akil Hayy musim baru ?


posted by,

x'emriust

One Response so far.

  1. cik epal kayaaaa... sy punya Nuff pun sikit je =_=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!