Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Pernikahan Siti Sarah & Shuib (Sepah)


Assalamualaikum & selamat petang gengblogger :)

Bertemu lagi kita hari ini dalam rancangan Pop Kuiz! Eh..tersasul pula....sebenarnya hari ini aku nak kongsi dengan korang official video perkahwinan Shuib Sepah & Siti Sarah Raisuddin [korang kenal tak?]. Alah yang dulu tunang dengan mat salleh pelumba kereta tu...

Sejak akhir-akhir ni trend buat video kahwin semakin mendapat sambutan ya? Kalau sebelum ni ada video Nadia (anak pemilik syarikat NAZA), sekarang Shuib Sepah pula anak video perkahwinan dia sendiri :)

Semoga mereka berdua kekal hingga akhir hayat!

Kalau anda semua ingin kenal lebih lanjut siapa di sebalik CST Production, boleh lah klik link di bawah ini.




video


Celoteh Emry : Aku pun teringin nak ada video wedding sendiri..err kena tunggu 5 tahun lagi..hehe


posted by,

x'emriust



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!