Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Bongkar Mesej Tersembunyi Dalam Duit Kertas


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)


Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.



Agak banyak lah kan misteri dalam dunia ni..kalau tak takkan ada cerita TV 'Misteri Nusantara' tuh...kali ini misteri tentang wang kertas USD1 yang dikatakan telah diselitkan pelbagai mesej dalam duit tu...Cee..korang tengok gambar bawah ni kalau nak tau sangat....!


Yang ini pulak misteri pada duit kertas 100 yuan...



Jom kita zoom.....




Iyaahh...zoom lagi.........!!!





Tak nampak lagi ni........haih....Zoom lagikkkkkkkkkkk!!!! bukan nak tunjuk taik lalat die tu ok?.....TAPI...........



Zaaaaaaassssss....apa kes??? Korang nampak tak gambar ape tu...???

+ Info asal : Telordibasuh


Celoteh Emry : Whoaaa.....biar betikkkkk????



LIKE?

8 Responses so far.

  1. yang ini memang betul..hehe

  2. Haz says:

    mcm x percaya...
    mcm mana dia blh wat mcm tu...
    punya micro bnda tu..

  3. china mmg suka wat lain dari yang lain

  4. apakah?? tutup2 mata.. =_+
    haha!!

  5. dah cuba dah tutup mata..tp bila tutup seblah, sebelah lagi mata terbukak balik =D

  6. fyra says:

    woahhhhh . macam macam . 18xx ni ;p

  7. thanx for da wish...pray for my success k..heeeee:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!