Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Contest Natural Beauty


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)


Tadi emry buat lawatan sambil belajar ke blog Nursy
ahida Daud then terbaca tentang satu contest yang die join...haha emry pun apa lagi teringin gak pertaruhkan diri emry upss no no no emry teringin nak pertaruhkan pic awex emry ekeke...Saje je buat lain dari yang lain...hope Abg Stalker ley terima ek?..hehe Peace =D




So inilah dia gambar awex emri yang akan emri pertaruhkan ekeke...






Serius dia ni memang tak suka bermekap..abes-abes pun pakai bedak je..hehe...inilah yang emry katakan sebagai natural beauty...Menurut abg stalker lak bagaimana? Ya ak aw~

Dan dengan ini emry mengetag 2 orang lagi rakan blogger untuk turut sama menyebok join! hehe..


and 1 more my special guest :




LIKE?

2 Responses so far.

  1. pergh..nice pose huh.abg trm la.. :) kim slm gf eh.kata kt dia,untung dpt emry.sbb x pnh lpe pd gf.thanks join.gud luck yup. ;)

  2. gud luck.. cantik gf..
    thanx sudi tag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!