Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Hoka-hoka Bento

Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)

Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.




Apa kabar semua? DAh makan belum? Hehe malam ni emry makan sedap sikitlah dari sebelum ni biasa lah ujung-ujung bulan ni....or orang Indonesia bilang hari-hari tua....hehe..Kalau time-time gini Pak polisi sini tak de duit & cari duit dengan saman orang..kalau emry sini pulak elaun baru masuk..so teringin lah nak makan makanan ala-ala jepun skek.....


Makanan ala-ala jepun ni emry beli di restoran yang diberi nama Hoka-Hoka Bento. Set yang emry beli ni ada nasi, sayur carrot, daging berbawang (betul ke pronoun die ni ek?) and lastly isi ikan goreng....Nyum3...jemput makan semua!








ala-ala Jepun you....

Satu set hidangan ni tak MURAH...cuma Rp 25 000++ (RM 9.00 ++) je....


Celoteh emry : Cedapnye...! Jom try...!



LIKE? ..Share pada kawan kome pun boleh..just click LIKE


2 Responses so far.

  1. tak pernah ke indonesia apatah lagi negara2 lain

  2. passport n tiket kapal terbang pun dah murah..apa lagi..mari lah ke indonesia..hik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!