Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Pasir oh pasir


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)

Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.



Kome masa kecik-kecik dulu gemar main pasir tak? Alah bukan pasir dalam akuarium ikan tu.... ...tapi pasir tepi pantai...Kalau mandi pantai memang tak sah kalau tak main pasir kan? Paling extreme mesti ada yang kene tanam nanti kan? Okey lah kali ini ada satu pertandingan yang diadakan di negara Barat sana nun..di mana para pengukir pasir harus membuat binaan pasir yang kreatif dan lain dari yang lain. Sungguh menakjubkan!! Jom jenguk-jenguk hasil kerja deme....


hah..biji ape yang die wat tu..???



[Siap ada gigi taring lagi tu...itu orang panggil..setan gondol pasir]


[bekas banduan yang dipasirkan..hu3]


[awan berpasir]


skirt..?? penyapu?? or sayap??


kalau dulu anak-anak bawah umur 5 tahun je yang suka main pasir..
tapi sekarang....tengok la tu...



[WTH is this...?]


[Puzzled....]


[pasir cap gajah baring]


[gergaji khusus untuk potong pasir]


[Tsunami bermuka]


[Pakaian rasmi penduduk planet Nameck]


[Ntah..mende ni..???]


[Dari hati turun ke kaki...]


[Istana Takeshi...]


[muka dua makhluk dua alam yang saling tak puas hati]


[Merdeka!!!]










Celoteh emry : Kalau berbakat tu, cungkil ikut mana pun tetap akan jadi bentuk unik pada pasir tu..hehe


LIKE?


One Response so far.

  1. kretif la dorang ni.. kalo kita yg buat.. haha!! kompem buruk =_=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!