Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Video HOT Mr. Y... Part II...???


Disclaimer Blogberry Emry : Blog ini tidak memuatkan sebarang video lucass DS** tetapi cuma memberikan info & bukan juga bertujuan untuk menyebarluaskan video tersebut...Sebarang gambar di dalam post ini adalah bukan milik Blogberry Emry dan hanyalah berupa print screen dari video di Youtube.



Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger


Lama dah tak menyentuh ruangan posting blog ni..hadoii dah berdebu kome.....pepaham la nak exam kate kan...Okey hari ni emry terjumpa dalam news feeds Facebook emry ada lah satu profile kelab APC (AntiPKRClub) yang post satu link yang panas..!!! Video yang diberi judul Papa Nurul Izzah Part II telah mula heboh dan tersebar di alam maya sejak semalam lagi..Haiyo......emry sempat tengok kejap je sebab agen Youtube dah remove video tersebut beberapa minit lepas emry tengok video tersebut....Hadoi..hadoi...emry cuma sempat print screen je untuk kome dapat tatap dengan mata kome sendirik ye!


mr. Y berkain pelikat


Mr. Y tengah pakai spender saiz XXL


Mr Y dah nak balik tu



Celoteh emry : Dari pandangan sisi tak nampak macam Mr. Y....apa pendapat kome lak...?

Wallahualam...

LIKE?



2 Responses so far.

  1. pade pndangan sy antare 3 org dlm link "Kah..Kah..Kah"

  2. wa malas nak amik port sangat. tapi wa tengok penuh, memnag sebijik muka dia.

    jika mahu menonton siran lucah, sila buka saluran berita perdana setiap jam 8.00-8.30 malam.

    inspirasi delarocha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!