Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

BEN ASHAARI GEGAR 1000 BLOG : MAY 2011


Assalamualaikum & salam sejahtera geng blogger :)


Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.




Semalam Ben Ashaari cuba menggegarkan dunia blog sekali lagi..apa taknye beliau telah merancang satu kes sulit yang mana sekali lagi bakal melibatkan seramai 1000 blogger akan digegarkan untuk bulan ini.




Celoteh Emry : Jom join..jangan malu-malu..!!!


LIKE?..Share pada kawan kome pun boleh..just click LIKE

13 Responses so far.

  1. jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

  2. en solo says:

    selamat hari sabtu...
    jom gegar ramai-ramai...
    good luck !!!~


    - jom layan hindustan....
    http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

  3. Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

    UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

  4. salam perkenalan...mari gegar beramai-ramai..

  5. singgah nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi..

    KEBABOOMMM!! lari lari! blog dah berkecai..

    haha.. salam singgah tuan blog..
    =)

  6. mis twit says:

    hai, salam perkenalan dr blog ben. kumpulan 5 . :)

    http://fatinmyprobs.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

  7. hai hai...jom folow/singgah bloG saye pulak... =)

  8. singgah sini..jom gegar kump 5 :)

  9. Ly_Tulip says:

    MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

    Kalo free meh la jengok.. :)

    *Peace Yo! :)

  10. mas saari says:

    terima kasih sudi singgah blog Mas
    Mas dtg balas kunjungan dan sudah follow blog awak!

  11. Assalamualaikum..
    Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
    berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
    tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

    Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

    Jum main Layang-Layang dengan Nadh nak?

  12. singgah dari belog abg ben...
    gegar sini!

    http://geekzster.blogspot.com/

  13. salam singgah gegar..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!