Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Jiwa Kacau 1st Anniversary Giveaway


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)

Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.



Semalam emry blogwalking n terjumpalah blog Jiwa kacau yang sedang mengadakan contest. Hehe walaupun emry tau luck emry tak pernah ada tapi emry saja try juga.

Kalau ada giveaway di blog,
Izinkan hamba menumpang join....



Hadiah yang ditawarkan agak menarik juga berupa 1 penginapan di rumah sendiri selama sepanjang hayat....Wow!~!!



Tak lah sebenarnya hadiah yang ditawarkan adalah seperti berikut:

  1. Satu domain percuma dan hosting 1GB Storage dan 10GB Bandwidth selama setahun…
  2. Satu domain percuma selama setahun…
  3. Hosting 1GB Stroge dan 10GB Bandwidth percuma selama setahun…

Beliau-beliau (5 orang) yang tertag adalah seperti berikut :

Pada kome yang nak join boleh join live dari blog Jiwa Kacau


Coleteh Emry : Marilah join!


LIKE?..Share pada kawan kome pun boleh..just click LIKE


One Response so far.

  1. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!