Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Puduraya...Oh Ho Ho...Puduraya


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)

Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.



Belum sampai 2 bulan dibuka semula kepada orang ramai, Puduraya dilaporkan telah mengalami kebocoran paip sehingga menyebabkan air keluar mencurah-curah dari bumbung Puduraya. Hal seumpama ini begitu dikesalkan memandangkan kos pengubahsuaian yang menelan kos sebanyak RM 52 juta masih gagal memuaskan hati para pengguna apabila mengalami kegagalan dalam sistem penyambungan paip (mujur bukan sistem pembentungan silap-silap mercik tahi orang atas kepala...huk3...).

Oleh yang demikian, selepas ini kontraktor yang bertanggungjawab memasang sistem penyambungan paip tersebut haruslah memastikan keseluruhan sistem paip di Puduraya tersebut dalam keadaan memuaskan agar tidak membahayakan orang ramai khususnya para pengguna Puduraya yang mana hampir semuanya datang ke sana untuk mendapatkan perkhidmatan pengangkutan bas.


Puduraya lama







Puduraya baru....amacam ada class tak....??? Pe komen kome?


gambar dipetik dari : berita semasa



gambar dipetik dari : berita semasa


gambar dipetik dari : berita semasa


Jom tonton video "documentari Puduraya" di bawah....



Puduraya Wajah Baru Part 1


Puduraya Wajah BaruPart 2


Dan tengok yang ini juga...opss...




Celoteh Emry : Wajah baru Puduraya ini semestinya menjamin keselesaan pengguna memandangkan pelbagai kekurangan sebelum ini telah ditambahbaikkan (upgrade) terutama dalam kawalan keselamatan dengan adanya pemasangan sistem CCTV.



LIKE?..Share pada kawan kome pun boleh..just click LIKE

2 Responses so far.

  1. Azie Azra says:

    bole x aku komen xkna ngan entry. novel ni ada watak nama cm ko.haha.beli ler. murah je. best gler cite dia sbb aku jiwang.

    http://azieazralicious.blogspot.com/2011/05/babe-masyuk-ah-novel-ni.html

  2. ye la azie..mesti la cite novel tu best dah sebab guna nama aku..huk3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!