Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Street Fighter kah?


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)

Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.


Kome minat video game? Kome tahu game street fighter? Yeahh...itulah yang kita cari untuk hari ini. Browsing punya browsing emry terjumpalah satu video gempak habes lah.....memang superb diorang ni beraksi ala-ala street fighter gitu.....dengan menggunakan teknologi CGI maka terhasil lah babak aksi belasah-membelasah ala street fighter.....











Yang paling tak tahan tu nengok si gadis membelasah si pejantan tangguh...sangat hebat..Lulz~




Celoteh Emry : Kalau adalah orang yang kuat mcam ni memang tiap-tiap hari lah ada je kes orang mati K.O.


LIKE? ..Share pada kawan kome pun boleh..just click LIKE


4 Responses so far.

  1. haha kool juga vid ni. kalau ada kostum, lagi kool. ryu and ken rules!

  2. baju hijau itu menarik perhatian, walaweh

  3. aih, apa pasal semua laki kalah dengan perempuan ni. malu saja. hikhik

  4. itu yang tu puas hati tu....laki kalah pada tumbukan perempuan hik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!