Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Telordibasuh tinggal Kenangan


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)


Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.



Pasti kome tertanya-tanya kan apa yang telor apa yang dibasuh ye kan? Oh..sebenarnya Telordibasuh ini merupakan nama sebuah blog yang boleh dikatakan terkemuka setanding dengan Blog Serius, Ben Ashaari dan blog-blog lain seangkatan dengannya. Ingat kata-kata "Ini bukan Blog Lucah?" Pasti kome yang selalu menjenguk blog tersebut tahu siapa yang emry maksudnya. Tadi selepas terbaca entri dari Blog Bro Framestone agak terkejut juga disitu apabila bro frame mengatakan sang penulis blog Telordibasuh, Abdul Hakim bin Mohd Kamal sudah tiada lagi di dunia ini.

Abdul Hakim atau mengenalkan diri beliau dengan panggilan "telor" telah dimasukkan ke wad ICU Hospital Putrajaya akibat terkena jangkitan di paru-paru sehingga menyulitkan beliau untuk bernafas.


homepage blog "Telordibasuh"


Sebelum ni emry selalu juga membaca entri-entri tulisan beliau disebabkan tertarik dengan entri berunsur lawak-lawak lucas yang disampaikannya....marilah kita sama-sama menyedekahkan Al-Fatihah kepada beliau.



Celoteh Emry : Semoga roh Abdul Hakim a.k.a. "Telor" dicucurkan rahmat oleh Allah S.W.T. Amin..


LIKE?..Share pada kawan kome pun boleh..just click LIKE

6 Responses so far.

  1. al-fatihah..
    sedih dgn kehilangan telor :(

  2. aniswany says:

    innalillah ..
    al-fatihah to arwah

  3. follow u.. btw, dah tgk NKTM. visit my blog for full sinopsis... @_@

  4. Al-fatihah.... :(

    1 perkhabaran yg mengejutkan...moga Allah mencucuri rahmat pada roh beliau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!