Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Tie yang Tak Tipu Memang Pelik...!!!!


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)


Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.



Tak tipu memang pelik design tie-tie kat bawah ni. Ce tengok...ce tengok...!!!


tie aiskrim A&W



tie tuang air eh silap tuang air tie..eh mane satu ni???.....



tie hot dog type gajah Siam


tie stetoskop




tie teka silang kata Berita Harian




tie pong pong




tie makhluk angkasa




tie teksi New York




tie + tetris = tietris




tie untuk orang yang rabun




tie crime scene




tie 8-bit




tie berkeyboard


Paling tak tahan tie design gini haaa....!!!



Celoteh emry : Kalau design macam ni kasi free pun emry tak nak..kalau kome nak pakai dak? huk3..


Info asal : Odde


LIKE?..Share pada kawan kome pun boleh..just click LIKE

4 Responses so far.

  1. flyz says:

    Tak sanggup aku nak pakai beb..

  2. sekali sekala buat kelainan tak salah...!!!

  3. Naddia says:

    try la pakai g skola..

  4. @Naddia : zaman skolah dah lepas la..haha...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!