Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Adinda Evans, Juliana Evans dan dot dot dot..!!!


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)

Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.



Panas betul hari ini....!!! Berpeluh-peluh dah emry sambil nulis entri ni ha....Apa taknye...kisah seorang gadis blogger ni sememangnya panas dan bikin semua orang panas...!!! Blog yang diberi nama Blog Adinda ni telah membuat satu Malaysia gegar apabila penulis blog tersebut membuat pengakuan berani hidup.....
"‎"Bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita ade MARUAH DIRI !"

Wohohoho....berani nya kau cik adik oi.....,apa tak nye...dia siap menulis 1 entri khas tentang "hebatnya" diri beliau tanpa dara..hoho...Emry rasa dia lah satu-satunya orang perempuan Malaysia yang berani buat pengakuan secara terbuka di dunia maya tanpa sempadan ni...hahaha...!!!

Bak kata satu blog :
"Ibarat berak di tengah-tengah jalan, kemudian beritahu ke seluruh orang kampung yang tahi tu tahi dia sendiri"


Tapi nampaknya dia tersilap langkah sebab habis kecowwww lah dari blogger sampailah ke facebook..last2 ke Blogberry Emry...hak3...

Blog Adinda : Kesah Ape Aku Bukan Virgin

Kemudian semakin hot diperkatakan bila adik beradik Evans menjadi Treading Topik di Twitter......siapa lagi kalau bukan, Juliana Evans..!! Beliau pun turut dikaitkan dengan skandal Adinda tu..hak3...kesian Juliana tak pasal-pasal dapat adik terangkat baru...he3




Kata-kata pujangga di bawah ini pula diambil dari profile Adinda atau lebih dikenal sebgaai Daten Milano..!!!



Celoteh Emry : "Don't HATE me coz i'm BEAUTIFUL"...kuang3


LIKE?..Share pada kawan kome pun boleh..just click LIKE


2 Responses so far.

  1. dok gelak2 gak baca status dia pasal gantung tu..

    org merogol..ada yg sampai kena gantung eh...? hehehe..

  2. setaun emry sebatan ade lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!