Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Exchange Blog Review : Azie Azra


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)


Kali ini emry mau membalas review dari seorang blogger yang tidak asing lagi, Mrs. Azie Azra!!! [Err..betul kan mrs.?..huk3] . If you guys tak kenal memang keterlaluan lah...mesti baru masuk dunia blogger ek? hehe....Si pemilik blog ini yang lebih dikenali dengan panggilan Azie merupakan rakan satu batch emry belajar di sini. Emry pun banyak belajar cara nak cantikkan blog dari Azie lah.



Blog Azie Azra juga kini semakin mendapat tempat di kalangan kaki blogwalking [kalau jalan mestilah guna kaki kan? hehe] melebihi populariti Blogberry Emry [hehe sorry interframe].....if you guys banyak pengalaman dalam blogwalking ni, conform y'oll kenal si Azie ni..hehe..

Jadi apa lagi, jom lawat blog beliau!! --> Blog Azie Azra


Celoteh Emry : Emry berhajat juga nak buat blog review tapi takut tak dapat sambutan pulak...

Click LIKE untuk share kepada kawan-kawan kome yang ada internet....


Jika tak kesah, share kan kudrat kome untuk klik --> Blogberry Emry


5 Responses so far.

  1. Azie Azra says:

    thx ah emir. haha. ckp mcm aku femes je weh. malu aku. buat je blog review pastu ko pegi blogwalking promote

  2. hehe..untg lah ade orang review kan..:)

  3. Syafiq Rosli, ni sebenar sebagai balasan review dari Blog Azie Azra..hehe..jom review Blogberry Emry & emry akan review blog Syafiq kembali,,hek3

  4. Raden says:

    smbil2 tuh leh usya aweks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!