Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Nokia C2-03 : Dual Simcard


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)


Nokia telah melancarkan model terbarunya yang diberi nama C02-03. Apa yang menarik tentang model ini? Jom kita usha video kat bawah.....



video


Spesifikasi Nokia C02-03 dari GSMArena







Mungkin fon ni sesuai buat korang yang banyak simcard...kih3....tk perlu bazir2 beli banyak fon, kalau korang beli 2 fon C02-03 ni, korang boleh sumbat 4 simcard. mudah kan? Kih3...Satu je yang best tentang fon ni, korang boleh touch screen & pakai keypad..


Celoteh Emry : Emry tak minat sangat Nokia..hehehe...tengah usha Blackberry...tapi ntah bila la kan mampu milik hehe...


Komen jangan tak komen !



Jika tak kesah, jom join --> Blogberry Emry banyak info terbaru di sini






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!