Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Siti Nurhaliza Menampar Anak Orang!!!


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)


Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.



Haa...ni lagi satu kes...!! Mentang-mentang dah jadi Datuk dan Datin, sesedap oren je nak menampar anak orang kan?? Biar betul Siti Nurhaliza tampar orang??? Haa....betul emry tak tipu. Try la tengok video di bawah ni....






Haha video ini dirakamkan pada masa zaman muda remaja Siti....tengoklah ayu benar gaya Siti menampar orang. Hebat juga Siti sebab berjaya masuk dalam rancangan masak di TV Indonesia...reti masak kopok lekor pun jadi lah labu...haha





Agak-agak korang paham tak kenapa pengacara tu gelak bila diorang cakap tentang bentuk keropok lekor masa sebelum dipotong tu?


Jom komen :)



Click LIKE untuk share kepada kawan-kawan kome tentang entri emry kali ini......



Jika tak kesah, jom join --> Blogberry Emry banyak info terbaru di sini



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!