Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Ben Ashaari Tanya Kau Berani Kritik Blog Aku Tak?


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger





Lama tak join segmen abg Ben Shaari orang bizi lah kate kan. Terima kasih pada anda semua yang sudi menjejakkan tapak tangan dan kaki ke blog emry. Silalah komen dan kritik yang membina untuk blog emry ni ye bak kata abg Ben Shaari :


" Dilarang sama sekali , mencaci maki , mengkritik di luar batasan dan tidak berasas dan elakkan dari menyakit hati empunya blog. Jadilah pengkritik yang bijak dan bersopan " 


Nak join? Tinggal klik sini je jangan malas.

12 Responses so far.

  1. dyabunga says:

    blog ni loading lh..

    jom kritik blog dya jugak
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-kau-berani-kritik-blog-aku-tak.html

  2. blog ni dah nampak OK dah..cuma perlu tingkatkan lagi laa dari segi sidebar..btw, semoga terus maju !@!!! :D

    http://pengawasbaik.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

  3. miSs tyNa says:

    just nak cakap kena kemas kan lagi blog ni k ^^

  4. blog ni, bg naz agak serabut sket. better kemaskn mana2 yg ptt ea.


    Kritik blog naz plak ea : Abg Ben Suh Kritik Blog Naz

  5. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

  6. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

  7. cik Lily says:

    hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

  8. Salam ,

    aii .. dtg nak kritik nih .. =)

    kemaskan sikit blog pastu .. hihihi kasi cantik skit header =)

  9. ehhh .. soriii br perasan header tu leh klik tukar-tukar .. hihi jgn layan kritik sy pasal header tu .. header awk besttt ..

  10. Overall design okay. Cuma widget kat sidebar kena kurangkan skit. And widget mister linky tu boleh letak kat satu page baru, supaya page blog tak panjang ke bawah. ;)

  11. e-Zo94 says:

    dari segmen sama...

    blog kena ringankan tu jer... sebab agak lambat load :D

    saya dah follow blog ni sekali :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!