Welcome to Blogberry Emry, feel free to leave comment....if you feel uneasy with any post in this blog, simply click the top right button a.k.a close. thank you

Page Views

Follow jer tak kena bayar pon

Ganjaran yang hebat di SAYS.my


Assalamualaikum & salam sejahtera gengblogger :)


Note emry :

1. Kome memang baik kalau sudi KOMEN entri

2. Kome sangat baek kalau sudi FOLLOW Blogberry Emry

3. Kome memang antara yang terbaik kalau sudi klik IKLAN... TAPI....

4. Kome tersangat sporting kalau sudi klik LIKE pada fanpage Blogberry Emry sbgai tanda sokongan pd emry.




Emry yakin banyak dari kome yang tak kenal apa tu SAYS.my. SAYS.my ni adalah salah satu syarikat otomobil negara yang sedang popular disebabkan usaha mereka dalam pengeluaran model terbaru kereta di negara kita....Upss percaya sangat lah kan??

Emry kelentong je la...SAYS.my ni sebenarnya adalah satu kompeni terbaru selepas Nuffnang dan Churp Churp di mana kompeni ini menawarkan pakej iklan kepada kaki Facebooker sejati macam emry ni lah...Berbanding Nuffanang yang hanya sesuai di'share' di blog dan Churp Churp lebih popular di twitter.

Kome tak perlu gusar tentang cara nak share mende alah ni sebab selepas kome log in kome akan automatik klik butang SHARE! Haha..tak payah nak ajar pun kan?? Kalo kome banyak friends kat FB senang lah nak promote kome cuma perlukan unique click untuk setiap beberapa jam....So kome berminat tak? Law berminat jom lah join....emry tak tipu lerrr.....


Paling best tentang SAYS.my ni adalah income korang akan diupdate SETIAP MINIT!!! Dan terbaru khusus untuk bulan ini, mereka adakan prize giveaway sempena ulang tahun ke-3 penubuhan kompeni diorang...Makin banyak kome share, makin tinggi peluang dapat hadiah....Hmmm... Tak percaya? Jom la join!!


Ini income emry setelah 2 minggu penyertaan
(try banding dengan income Nuffnang)



ini homepage SAYS.my



################## Join SAYS.my [Klik]##################




Celoteh Emry : Jangan malu jangan segan, masa itu duit...hehe


LIKE?




7 Responses so far.

  1. salam emry... nak tnye leee...
    nanie bru wat bnda tu smalam...dpt point jak...camne nk dpt cash?

  2. w'salam..kalau nak dapat cash cik nanie kena la kumpul sampai RM50 baru dapat buat cash out yg pertama. di bawah RM50 masih tidak boleh cash out

  3. kirenye lebey kurang nuffnang gak la ni...hihi.. thx for info..any tips... share la ^_^
    trimasss

  4. salam...bole x tlg terang kn lg sal bnd nie???samar2 lg nie...

  5. salam...bole x terang kn sal bnd nie???samar2 lg nie

  6. @Cloudy : wslm : SAYS.my ni sebenarnya sgt mudah untuk join, cuma klik : Join SAYS.my. Tanpa account FB pun boleh join..tp lebih baik ada FB so nanti senang nak share pd kwn2 iklan tu n lg byk dpt income. Income pulak boleh msuk setiap minit byg kan....tu pun if ramai yg klik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fanpage [Sudi-sudikan LIKE]

Click! Click!